VRUĆE LETO U UNIVERZUMU: Izabrani startapi rade punom parom na razvoju svojih ideja

Izabrani timovi u okviru novog ciklusa Mozzartovog projekta Univerzum uveliko su počeli da usavršavaju svoje startape.

Match IT, SignAvatar, Goocha, Veerny, Quantum Workflow, iCheckout i Agro budžet upoznali su svoje mentore i kroz brojne edukacije stiču znanja kako da unaprede svoje proizvode i dođu do krajnjih korisnika. Program edukacija otvorila je šarmantna Sonja Dakić, koja je kroz svoj startap predstavila temu Koliko dobro poznajete svoje kupce. Timovi su sa Sonjom imali priliku da još jednom provere kako njihov proizvod odgovara potrebama klijenata i ko su njihovi idealni kupci.

Laganu atmosferu Univerzuma prodrmao je Bojan Popić predavanjem na temu Prodajni alati i metrike. On je svojim pristupom i energijom osvojio učesnike i organizatore. Ne želeći da se osvrće na dobro poznate alate za prodaju i metriku, ukazao im je na magične momente i dizajniranje sopstvene prodajne strategije.

Kako bismo održali temperaturu na vrhuncu, predavač na trećoj edukaciji bio je jedan od osnivača veoma uspešnog domaćeg startapa. Upoznavanje je započeto pitanjima Why? How? What? A onda je sve razbudio pitanjem „Šta čekate da lansirate svoj MVP?“ Tokom tri sata potpuno otvoreno je govorio o počecima, prethodnom iskustvu i davao konkretne odgovore na pitanja.

U istom ritmu kompanija Mozzart i ICT hub nastavljaju i tokom jula, kroz edukacije, rad sa mentorima i domenskim ekspertima, a pripremaju i druženje, posle čega sledi zasluženi odmor tokom avgusta. Puno dešavanja je pred nama, pa će svima prijati predah.

Vidimo se ubrzo!

Podeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Povezane vesti

univerzum.info

Uspešno ste poslali prijavu

kontaktiraćemo vas nakon provere