Ako imate Minimum Viable Product, a želite da postanete Maximum Valuable Player, ovo je program za vas
Prijavi se za program koji će ti doneti brojne koristi i stvarnu priliku za dalji razvoj tvoje inovativne ideje!
O programu
Šta je Univerzum?

Želiš da postaviš temelje koji će omogućiti i podržati rast tvog startapa, a ne znaš odakle da kreneš? Univerzum je jedinstveni biznis akcelerator program nastao upornošću i zajedničkom vizijom posvećenog tima Univerziteta u Beogradu i kompanije Mozzart, koji u fokusu ima pružanje podrške za rast inovativnih ideja u svim fazama razvoja.

Naša misija je da ti obezbedimo neophodne veštine i alate, najbolju biznis edukaciju, važne kontakte i mogućnosti koje ne želiš da propustiš.
Prijavi se za program koji će ti doneti brojne koristi i stvarnu priliku za dalji razvoj tvoje inovativne ideje!
Ovo je prvi korak na TVOM putu ka uspehu.

Ko može da se prijavi?

Tražimo timove i kompanije sa originalnim proizvodom ili uslugom, koji žele da razvijaju svoju ideju, vođeni inovativnim i preduzetničkim duhom. Ako ste motivisana i ambiciozna grupa koja je spremna predano da radi, a potreban vam je tim stručnjaka koji će svojom ekspertizom pomoći u daljem rastu i razvoju, budite dovoljno hrabari i PRIJAVITE SE.

Program
01. Scena za pitch-ovanje je tvoja
Nakon prvog kruga selekcije, očekuje te posebno osmišljen Bootcamp – 2 do 3 dana intenzivne obuke na unapred odabrane teme: Pitch-uj za 1 minut; Poslovni modeli; Prodaja i marketing; Finansijsko planiranje; Razvoj proizvoda; Dokazivanje tržišnog potencijala; Pisanje i pitch-ovanje biznis plana; Exit strategija. Završi Bootcamp obuku uspešnim pitch-ovanjem i lansiraj svoj tim u sledeću rundu programa!
02. Intenzivan Akcelerator program

Savladaj ovaj nivo i učini svoju ideju spremnom za investiranje! Ulaskom u ovu fazu, osiguraćeš svom timu početni finansijski grant i priliku za rad sa iskusnim mentorima i stručnjacima. Akcelerator program obuhvata i brojne radionice i događaje koji će ti doneti nova poznanstva i kontakte.

03. Demo Dan i vladanje pozornicom
Radićeš na usavršavanju svog pitch-a tako da na najbolji način predstaviš svoju ideju i ubediš žiri i potencijalne investitore da je baš ona vredna investiranja
04. ALUMNI mreža

Postani deo ALUMNI mreže i nastavi da koristiš brojne pogodnosti, resurse i kontakte, koje ti pružamo našom kontinuiranom podrškom i nakon završetka programa.

Uči od najboljih
Da bismo ti na najbolji način pomogli u osmišljavanju strategije za dalji razvoj tvoje poslovne prilike, okupili smo tim stručnih mentora i iskusnih preduzetnika, koji su spremni da rade sa tobom i tvojim timom i prenesu vam svoje znanje, iskustvo i kontakte. Gostujući predavači daće značajan doprinos edukativnom delu programa i otkriti sve neophodne veštine za uspešno savladavanje prepreka i znanje koje će te lansirati na viši preduzetnički nivo. Oni će ti dati odgovor na sva pitanja koja ne uspevaš da rešiš! Odabrani stručni mentori pomoći će ti na razvojnom putu i biti neophodna podrška koju tražiš. Njihovo iskustvo i kontakti mogu napraviti ogroman iskorak za one koji tek počinju i od kvalitetne ideje načiniti pravu priliku za investiranje. Oni su tvoj adut u postizanju uspeha i prelaženju preduzetničke igrice sa najboljim rezultatima!
Neki od naših mentora
Ho Voon Yee
CEO, TechBridge Ventures
Elena Morozova
partner KG VC, Kirov Group Ventures
Mili Ibrulj
Principal, Fil Rouge Capital
Neki od naših govornika
Alexandre Massart
Preduzetnik | Angel Investor, Blend Ventures
Nina Dremelj
Predsednik, Biznis andjeli Slovenije
Francois Marmion
Direktor, Manao ltd
Timeline
1. Poziv se otvara
18. Oktobar 2021.
2. Poziv se zatvara
17. Novembar 2021.
3. Selekcija timova
24. Novembar 2021.
4. Bootcamp
30. novembar - 2. decembar 2021.
5. Mentoring program
januar - maj 2022.
6. Demo dan
jun 2022.
7. Alumni program
Šta dobijaš učešćem?
INVESTICIJE
Najbolje biznis ideje dobiće i novčane nagrade od 5.000 evra kako bi dalje razvijali svoj startap.
Edukacija i mentorstvo
Nauči kako da kreiraš najbolju biznis strategiju za svoju kompaniju pomoću vrhunskih, inovativnih, preduzetničkih metodologija, uz značajnu podršku iskusnih predavača i mentora iz zemlje i inostranstva.
Investitori I resursi
Finansiranje je ključna komponenta uspeha svake kompanije. Pitch-uj svoju originalnu ideju i obezbedi učešće u Akcelerator programu, kojim ćeš povećati mogućnosti za dalji rast i saradnju sa potencijalnim investitorima.
Specijalni događaji
Radionice i događaji, koje organizujemo za učesnike programa, otkriće ti sve tajne poslovnog uspeha i osigurati potrebna znanja i veštine za dalji razvoj poslovne prilike
Zajednica
Poveži se sa drugim osnivačima kompanija i timovima, stručnjacima i mentorima, kao i potencijalnim investitorima, i značajno proširi svoju mrežu kontakata koji ti, u budućnosti, mogu pomoći u prevazilaženju različitih izazova.
Bez troškova
Prijava i učešće su potpuno besplatni, ne snosiš nikakve dodatne troškove.
Vesti
RADE RAKOČEVIĆ: STARTAP AKCELERATOR UNIVERZUM JE BIO NEOPHODAN SRBIJI!
Univerzum je otvoren, a u akcelerator fazi programa čast da prvi održi predavanje imao je Rade Rakočević vlasnik Senzal Capit
Saznaj više
PROGLAŠENI POBEDNICI UNIVERZUMA – OD PRENOSIVE LABORATORIJE DO PROIZVODNJE EKOLOŠKOG MATERIJALA!
Sedam inovativnih timova dobiće finansijsku podršku i još mnogo mogućnosti u okviru startap akceleratora koji su pokrenul
Saznaj više
Carlos Encinas: Prilike su kao trka konja, iskoristite svoju na Univerzumu!
Startap akcelerator Univerzum okupiće brojne stručnjake iz zemlje i sveta, a sa jednim ciljem - da mlada inovaciona preduzeća
Saznaj više
Powered by

univerzum.info

Uspešno ste poslali prijavu

kontaktiraćemo vas nakon provere