KRENULE PRIJAVE ZA STARTAP AKCELERATOR UNIVERZUM

Mnogi startapi maštaju o vrtoglavom rastu i razvoju svojih biznis ideja, univerzumu šansi i prilika za investicije! Njihovi snovi mogu postati java, jer su Univerzitet u Beogradu i kompanija Mozzart pokrenuli startap akcelerator Univerzum, koji će kroz mentorski program pomoći preduzetnicima u realizaciji njihovih inovativnih ideja u svim fazama razvoja. Prijave za ovaj program traju do 17. novembra.

Kompanija Mozzart je za ovaj startap akcelerator odvojila fond od 25.000 evra. Timovi sa najboljim idejama imaće priliku i da besplatno koriste co-working prostor u centru Beograd, ali i dobiju investiciju! 

Misija ovog projekta je da obezbedi neophodne veštine i alate, najbolju biznis edukaciju tima stručnjaka iz zemlje i sveta koji će svojom ekspertizom pomoći u daljem rastu i razvoju startapa. Odabrani stručni mentori pomoći će timovima na razvojnom putu i biti neophodna podrška kroz sve početničke izazove.

Organizatori navode da traže timove i kompanije sa originalnim proizvodom ili uslugom, koji žele da razvijaju svoju ideju, vođeni inovativnim i preduzetničkim duhom.

Podeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Povezane vesti

univerzum.info

Uspešno ste poslali prijavu

kontaktiraćemo vas nakon provere